Winaicolle myönnetty Top Brand PV Germany 2018-tunnustus

Kansainvälisestikin tunnustettu eurooppalainen tutkimuslaitos EuPD Research on määrittänyt Winaicon brändin yhdeksi parhaista aurinkosähköbrändeistä vuonna 2018. Top Brand PV Germany 2018 -tunnustus pönkittää Winaicon asemaa entisestään markkinajohtajana ja parhaan laadun toimittajana eurooppalaisilla aurinkosähkömarkkinoilla. 

EuPD Research on puolueeton tutkimuslaitos Euroopassa, joka on omistautunut tuottamaan muun muassa pitkän aikavälin analyysejä ja raportteja globaaleista aurinkoenergiamarkkinoista. Ensimmäisen Top Brand PV -tunnustuksen tutkimuslaitos on myöntänyt vuonna 2010. Tunnustus pohjautuu EuPD:n vuosittain tekemiin kyselyihin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin koskien aurinkosähköasentajien ja -välittäjien näkemyksiä PV-paneelien brändeistä. 

Top Brand PV Germany 2018 -sertifikaatti on hieno lisäsaavutus Winaicolle, joka on saavuttanut jo paljon tunnustusta PV-paneeliensa teknisistä attribuuteista.  Top Brand PV ottaa huomioon ennen kaikkea paneelivalmistajien brändin ja markkinoilla vallitsevan tuotekuvan.

Onneksi olkoon Winaico!

 

EUPD Research_Top Brand PV_diploma_2018.PNG

Winaicolle myönnetty Top Brand PV Germany 2018-sertifikaatti.