Wahlres ja Zehnder Group ovat solmineet maahantuonti- ja jakelusopimuksen

Wahlresin kevät 2018 on lähtenyt vauhdilla liikkeelle lämmönjaon ja ilmanvaihdon ratkaisujen saralla. Wahlres Oy:n ja Zehnder Group Deutschland GmbH:n välinen yhteistyö on nimittäin nyt virallista. Osapuolet ovat solmineet eksklusiivisen maahantuonti- ja jakelusopimuksen koskien Zehnderin tuotteita. Näin ollen Wahlres on toiminut toukokuun alusta lähtien Zehnderin designlämmittimien, kattosäteilijöiden, sekä ilmanvaihtojärjestelmien valtuutettuna maahantuojana Suomessa.

”Halusimme laajentaa lähinnä energiantuotantoon keskittyvää cleantech-portfoliotamme kattamaan myös energiatehokkaat lämmönjako- ja ilmanvaihtoratkaisut. Zehnderin tuotteet edustavat Euroopan parhaimmistoa laadun ja markkinajohtajuuden suhteen. Tämän vuoksi Zehnder olikin meidän numero yksi valinta partneriksi”, kommentoi Wahlresin toimitusjohtaja Jouni Koivula.   

Sopimuksen myötä molempien yritysten tavoite on kasvattaa Zehnderin bränditunnettuutta sekä merkittävästi edistää miellyttävien, terveellisten ja energiatehokkaiden sisäilmaratkaisujen kasvua Suomessa.  

 

 
Handshake.png
 

 

Lisätietoja Zehnderin maahantuonnista antaa

Jouni Koivula
Toimitusjohtaja
jouni.koivula@wahlres.fi
0400 727 700


 
Zehnder-LOG-25mm-always-the-best-climate-links-4c_Print_32182.jpg
 

Kansainvälisesti toimiva Zehnder Group on yksi merkittävimmistä lämmittimien, miellyttävien ilmanvaihtojärjestelmien sekä lämmittävien ja viilentävien kattosäteilijöiden toimittajista ja kuuluu näissä segmenteissä markkinajohtajien joukkoon. Yritys työllistää noin 3200 ihmistä, ja sillä on useita tuotantolaitoksia ja sivukonttoreita ympäri maailman. 


Lue lisää lämmönjaon ratkaisuistamme:

> Lämmönjako