Aurinkosähköpaneelit_Wahlres.jpg

Aurinkosähköpaneelit

Käyttöikänsä aikana aurinkopaneelit altistuvat useiden kymmenien vuosien ajan vaativille ympäristövaikutuksille. Tuli sitten rakeita, lunta tai hellettä, on aurinkopaneelien tuotettava huipputehoa.


 
 

Winaico on tehokkaiden aurinkosähkömoduulien valmistaja ja maailmanlaajuinen aurinkosähköasiantuntija, joka panostaa ennen kaikkea laatuun. Premium-taso varmistetaan tiukalla laadunvalvonnalla aina materiaalin hankinnasta tuotantoon ja käyttöön asti.

Premium-tason laatu ilmenee Winaicon aurinkopaneeleissa muun muassa erityisin ylikuumenemissuojin, likaa hylkivin pinnoittein sekä tukevin paneelirakentein. Lisäksi moduulit kestävät tuulta, säiden vaihteluja ja muita vaikeita olosuhteita huomattavastikin vaadittua paremmin ja pidempään.

 
 
 
Winaico_IEC standardi.png
 

Läpivalaisutesti

Winaico tekee jokaiselle paneelille ja aurinkosähkökennolle läpivalaisutestin varmistaakseen 100 %:sen laadun. Yksikään virhe, mikorhalkeama tai “hot spot” ei jää huomaamatta.

 
 
 

Winaico maailmalla


 
WINAICO_Power_to_Perform_jpg.jpg
 
2017-09-04 (1).png

 Kiinnitysjärjestelmät

Kiinnitysjärjestelmä on merkittävä osa aurinkosähköjärjestelmää. Sen lisäksi, että aurinkopaneelit on hyvä mitoittaa käyttötarkoituksensa mukaisesti, on jokainen katto oma projektinsa.


 

Sunfixings on aurinkosähköpaneeleille tarkoitettujen kiinnistysjärjestelmien luotettu valmistaja, jonka asennustelineitä kiinnikkeineen on toimitettu jo useisiin Euroopan maihin. Sunfixings tarjoaakin kiinnitysvaihtoehtoja kaikenlaisille kattorakenteille ja -materiaaleille.

Sunfixingsin tuotteissa etusijalla on aina laatu, jota ylläpidetään muun muassa erinäisten standardien kautta (MCS, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001). Lisäksi kiinnitysjärjestelmille myönnetään 20 vuoden takuu.

 

Kiinnityksellä on merkitystä

Kiinnityksen merkitys osana aurinkosähköjärjestelmää on merkittävä. Kun kiinnitysjärjestelmä toteutaan puolihuolimattomasti...

 

 
 
Invertterit_Wahlres_1.jpg

 Invertterit

Invertteri on aurinkosähköjärjestelmän sydän, joka muuttaa tuotetun sähkön kiinteistölle sopivaksi.


 

ABB:llä on yksi alan suurimpia aurinkosähköinvertterivalikoimia, joka käsittää laitteita pienistä yksivaiheisista inverttereistä ja kolmivaiheisista verkkoinverttereistä aina megawattikokoisiin keskusinverttereihin saakka. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva aurinkosähköinvertteri kaikenlaisiin käyttökohteisiin oli kyseessä sitten pieni kotikäyttöinen aurinkopaneelijärjestelmä tai useita megawatteja tuottava aurinkovoimala.

ABB:n aurinkosähköinvertterit on valmistettu yli 40 vuoden kokemuksella nykyisenä valmistusmaanaan Italia.

 

 
abb_logosvg.png