12987_Office_25656.jpg

Designlämmittimet

Zehnderin lämmittimet ovat erittäin monipuolisia käyttöominaisuuksiltaan: Ne tuottavat miellyttävän huoneilman ja -lämpötilan sekä toimivat myös sisustuselementteinä. Zehnderin designlämmittimet käsittävätkin niin muotoillut kypyhuone- ja sisustuslämmittimet, mittojen mukaan valmistetut putkipatterit kuin erilaiset erikoisratkaisut aina tilanjakajista porraskaiteisiin asti.

 

Zehnderin lämmittimet ovat ympäristön ja energiatehokkuuden kannalta hyvä valinta monellakin tapaa.

 

 

Matalalämpöjärjestelmät

Zehnder on kehittänyt oman NEO-lämmitintyypin, jonka lämmittimet soveltuvat erinomaisesti erilaisille  matalalämpöjärjestelmille, kuten lämpöpumppuratkaisuille. NEO-lyhenne tuleekin saksankielisistä sanoista ”Neue Energien Optimiert”, eli ”uudet energiat optimoidusti”.      

Sähkölämmittimet

Zehnderin sähkölämmittimet tarjoavat edullisen vaihtoehdon kevät- ja syys-kausille, kun varsinaista lämmitystä ei vielä tarvita, mutta paikallista lämpöä kaivataan esimerkiksi kylpytiloissa.

Lähes kaikki Zehnderin kylpyhuone-lämmittimet ovat saatavilla myös sähköisenä mallina.

Vaihtolämmittimet

Vanhentuneet ja huonokuntoiset lämmönjakojärjestelmät voivat oikkuilla pitkin vasteajoin ja puutteellisin lämmitystehoin. Lisäksi ruosteen ja kalkin vaara kasvaa. Näin ollen vanhentuneet järjestelmät voivat olla haitallisia ympäristön lisäksi myös budjetille.   

Zehnderin vaihtolämmittimet voidaan sovittaa olemassa oleviin putkiin täysin ilman liitäntöjen muutoksia, uudelleen-rakentamista ja likaa. Uusi hyvin suunniteltu lämmönluovutuspiste voikin tuoda jopa 30 prosentin energiasäästöt.


Värit

 

Räätälöitävien muotojen ja mallien lisäksi Zehnder-lämmittimet voidaan personoida mieleisiksi ja erilaisiin sisustuksiin sopiviksi laajoin värivaihtoehdoin sekä erilaisin pinnoin. Kolme erillistä värikarttaa mahdollistavat juuri halutun sävyn löytymisen.

 

 
 

Lataa esite:


 

Tuoteryhmäpäällikkö
Erik Lehtiö
010 338 3505
erik.lehtio@wahlres.fi