System M

Uuden sukupolven lämpöpumppu

Modulaarinen, minimalistinen, ”Made in Germany” , mittatilaustyönä tehty … System M sisältää kaikki nämä periaatteet. Mutta mitä konkreettista hyötyä System M -järjestelmän hankkiminen tuo? Jokainen yksittäinen etu on vakuuttava, mutta vasta etujen vuorovaikutus saa aikaan ainutlaatuisen kokonaisratkaisun, joka on niin erinomainen, että tulet tottumaan tähän lämmitysjärjestelmään heti ensimmäisestä päivästä alkaen – etkä enää halua luopua siitä.

Kuvailemme seuraavilla sivuilla viittä huomattavaa etua koskien muotoilua, käyttöä, tehokkuutta, äänentasoa ja mukavuutta.

 
System M_design award.jpg

Mullistavan esteettinen

System M on ansainnut ylivoimaisella muotoilullaan yli 2000 ehdokkuuden joukosta vuoden 2018 German Design Award -palkinnon kategoriassa "Energia". Palkinto on kansainvälisestikin arvostettu ja se jaetaan joka vuosi alansa ansioituneimmille tuotesuunnittelun tuotoksille.

Lisäksi System M vaatii mullistavan vähän tilaa sekä sisällä että ulkona. Esimerkiksi sisäyksikkö ei koollaan juuri erotu kaappipakastimesta, pesukoneesta tai kuivausrummusta. Ulkoyksikkö puolestaan on julkisivun edessä lähes näkymätön myös vertaansa vailla olevan laajan väri- ja materiaalivalikoiman ansiosta.

Desibeli_System M.jpg

Mullistavan hiljainen

System M on lämmitysjärjestelmä, joka käyttää hyödykseen ilmasta saatavilla olevaa maksutonta ja rajatona lämpöenergiaa. Tämän vuoksi se sisältää myös puhaltimella varustetun ulkoyksikön, mutta siitä huolimatta sen ääni tuskin kuuluu.

System M -ulkoyksikkö ei ole pelkästään hiljainen vaan myös näyttää siltä. Näkyvissä ei ole meluisan näköisiä ilmanvaihtoritilöitä eikä pyörivää tuuletinpyörää. Järjestelmän äänet tulevatkin ulos sivuille eivätkä suoraan kohti pihaa tai naapuritonttia. System M suodattaa kohdennetusti juuri ne taajuudet, jotka ihmiskorva kokee erityisen epämiellyttävinä.

Mukavuus_System M.jpg

Mullistavan mukava

System M on lämmitysjärjestelmä, joka tuntee oikeastaan vain yhden ainoan asetuksen: sinun ja perheesi yksilöllisen hyvän olon ohjelman. 

Jotta järjestelmän valinta, kokoonpano, asennus ja käyttö olisi entistä helpompaa, on järjestelmän tuotekehitysvaiheessa kyseenalaistettu perusteellisesti monia asioita. Tällä tavalla syntyivät System M -varustepaketit. Valitset vain, miten haluat lämpimän veden tuotettavan minäkin hetkenä. Päätät integroidusta jäähdytystoiminnista – ei vetoa, ei melua, ei kondenssivettä eikä vaaraa homeesta. Tai valitse System M Plus-malli invertteriteknologialla, mikä on ihanteellinen kaikille, jotka tarvitsevat silloin tällöin lisää lämmitystehoa, mutta eivät halua sitä varten hankkia ylimitoitettua järjestelmää.

Ohjaus_System M.jpg

Mullistavan intuitiivinen

System M on lämmitysjärjestelmä, joka ei käyttöohjeita kaipaa. Näet kaiken yhdellä silmäyksellä, ja ohjaat esimerkiksi huoneen todellista sekä toivelämpötilaa vain sormen heilautuksella järjestelmään integroidun kosketusnäytön tai älylaitteella toimivan Smart Room Heating App -sovelluksen kautta. Lisäksi hallitset kaikkia asetuksia koskien sitten viikonloppua tai lomaa, ilmanvaihdon voimakkuutta tai vaikka pikalämmitystoimintoa.

System M -lämmitysjärjestelmän jokaisessa mallissa on myös lisämaksuton internet-yhteys, ja järjestelmä voi sen ansiosta haluttaessa ilmoittaa poikkeavuuksista asentajalle tai huoltopalvelulle automaattisesti. Internet-yhteys takaa lisäksi  järjestelmän jatkuvan valmiuden uusille päivityksille.

Tehokkuus_System M.png

Mullistavan tehokas

System M on lämmitysjärjestelmä, joka ei vaadi kompromisseja mukavuuden ja tehokkuuden välillä. Se toimii itsenäisesti ja samalla säästeliäästi.

Ensinnäkin toisin kuin öljy- tai kaasulämmittimet, ainoastaan System M -järjestelmän kaltaiset lämpöpumput saavuttavat yksittäisille lämmönkehittimille myönnettävän energiamerkinnän luokan A++.

Toiseksi, System M -lämmitysjärjestelmään on integroitu niin paljon toimintoja ja liitäntämahdollisuuksia, että se saavuttaa puhtaasti yhdistelmälämmittien energiamerkinnän parhaat arvot.

Kolmanneksi, System M sisältää älykkäimmän tällä hetkellä saatavilla olevan säätötekniikan. Se selvittää jatkuvasti enintään kymmenelle eri huoneen toivelämpötilalle alimman mahdollisen menovesilämpötilan. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, miten voimakkaasti lämmität, tai miten kuumassa kylvet System M toimii automaattisesti niin säästäväisesti kuin mahdollista.