arctic.png

Puhtaasti energia

edellä

Missionamme on yhyttää paras ja laadukkain cleantech-teknologia maailmalta suomalaisten kiinteistöjen tarpeisiin samalla parantaen yleistä energiaomavaraisuuden astetta.

 

Suomen uusiutuvan energian alalla on vielä paljon kasvun ja kehittymisen varaa. Wahlres Oy:n tarina alkoi vuonna 2016, kun joukko erilaisia cleantech-valmistajia osoitti kiinnostustaan laajentua ja vahvistaa asemaansa Suomen markkinoilla. Yhdessä nämä markkinoiden ”push and pull” -vaikutteet virittivät Wahlresin toiminnan alkuun.  

Wahlres liputtaa vahvasti uusiutuvan energian puolesta ja portfolioomme kuuluukin laajalti erilaisia puhtaita talotekniikan ratkaisuja. Valikoimamme sisältää alansa laadukkaimmat laitteistot aina energiantuotannosta -jakeluun. Edustamamme brändit valmistavat edistyksellisiä, korkean hyötysuhteiden ja pitkien takuuaikojen lämpöpumppuja, aurinkosähköpaneeleita ja -kiinnitysjärjestelmiä sekä lämmönjakojärjestelmiä. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista uuden näkökulman Walvomo-palvelua kiinteistöjen talotekniikan valvontaan.

 

"

Visionamme on kasvaa Suomen markkinoiden johtavaksi taloteknisten cleantech-laitteiden toimittajaksi. Uskomme hajautetun energiatuotannon tuovan ratkaisun kestävään ja puhtaampaan tulevaisuuteen ja pyrimmekin liiketoiminnallamme kaikin puolin edistämään tätä mallia.